top of page

Helle Sørensen - Indehaver

Sun-Hair åbnede d. 20. februar 1985.

Da jeg gik i 5. klasse fandt jeg ud af, at jeg gerne ville være frisør og jeg har aldrig været i tvivl om, at det var det jeg ville.

Jeg nyder at have med mennesker at gøre. Mange af mine kunder har jeg klippet igennem 5 år og helt op til før jeg startede forretningen, altså over 25 år. Derfor er det dejligt og spændende, at være frisør, da jeg har mange faste kunder, som jeg kender rigtig godt.

I 1991 Besluttede jeg mig for at der skulle ske noget mere end "bare" at være frisør, jeg tog springet med at få hudpleje og make-up ind i salonen, fra firmaet La Biosthetique. Dette brugte jeg mange weekender på, da der er rigtig meget at lære. Det var en rigtig god beslutning jeg tog dengang. Det har gjort at mine dage er meget forskellige, og jeg altid

har viden til at komme med gode og kreative råd til kunderne.

Jeg har mange forskellige typer kunder, dem der søger nyt hver gang, dem der er glade for det de har, børn, mænd i alle aldre, familie m.m.

For altid at vide, hvad trenden er, kræver det at man går på kurser. Jeg er afsted 6-10 gange årligt, hvoraf 2-3 gange er weekender, ellers er det en hel dag eller en aften det foregår, og 1-2 af gangene er kun trend for mænd.

Privat er jeg gift med Kenneth og har 2 dejlige børn Catja og Teddy.

Jeg håber at fortsætte mange år endnu, og glæder mig til at byde alle mine gamle samt nye kunder velkommen i salonen.

Venlig hilsen

Helle Sørensen

bottom of page